Fröbakade fiskfiléer pumpafrö med bulgursallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

600 
g
 
bulgur
70 
g
 
mashésallad
Salt och peppar 
200 
g
 
belugalinser
100 
g
 
majs
1 
st
 
lime

Förberedelser

  1. Tillaga Fröbakde fiskfiléer pumpafrö enligt anvisningar på förpackning.
  2. Koka upp Ebba ärter och Majs enligt anvisningar på förpackning.
  3. Koka upp Bulgur enligt tillagningsanvisningar på förpackning.
  4. Toppa med färskpressad lime.
  5. När bulgur är uppkokad, blanda ner majs, ärter och beluganlinser precis före servering.

Findus tipsar!

Använd gärna vår grönsaksmix Ärter, majs och paprika.

Gör rätten glutenfri: Byt ut Fröbakade fiskfiléer till Glutenfria frasiga fiskfiléer och använd quinoa istället för bulgur. 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • spännande panering!
    Spännande med frön direkt i paneringen istället för att lägga dyra pengar på att blanda ner det i salladen. Bra krisp och mer protein till gymmet!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
505
13
31
59
13