Fröbakade fiskfiléer pumpafrö med rostad sötpotatis 

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

500 
g
 
sötpotatis
175 
g
 
1 
st
 
paprika
100 
g
 
isbergssallad
1 
tsk
 
sambal oelek
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Rosta sötpotatisen och smaksätt med lite salt och sambal oelek.
  2. Tillaga Findus Fröbakade Fiskfiléer enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Blanchera broccoli och blanda därefter ner färdigkokta ärter och bladsallad.
  4. Smaka av med salt och peppar före servering. Smaklig måltid! 
  5. Dela sötpotatis och paprika i kuber.

Findus tipsar!

Gör rätten glutenfri: Byt ut Fröbakade fiskfiléer till Glutenfria frasiga fiskfiléer

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Plåtmat for the win!
    Väldigt bra med sabal oelek till, en angenäm hetta som lyfter rätten till nya spännande höjder. /Peter
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
282
4
24
35
6