Fröbakade fiskfiléer pumpafrö med rostad sötpotatis 

Fröbakade fiskfiléer med sötpotatis
15 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fröbakade fiskfiléer med fröer serverat med rostad sötpotatis och grillad paprika 

Plåtmat när den är som bäst! Fröbakade fiskfiléer, rostad sötpotatis och grillad paprika - samtliga huvudkomponenter kan tillagas i ugn, samtidigt! 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Rosta sötpotatisen och smaksätt med lite salt och sambal oelek.
  2. Tillaga Findus Fröbakade Fiskfiléer enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Blanchera broccoli och blanda därefter ner färdigkokta ärter och bladsallad.
  4. Smaka av med salt och peppar före servering. Smaklig måltid! 
  5. Dela sötpotatis och paprika i kuber.

Dricks!

Ingredienser

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Fröbakade fiskfiléer, pumpafrö MSC
500 
g
 
sötpotatis
175 
g
 
1 
st
 
paprika
100 
g
 
isbergssallad
50 
g
 
Svenska Ärter
1 
tsk
 
sambal oelek
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Plåtmat for the win!
    Väldigt bra med sabal oelek till, en angenäm hetta som lyfter rätten till nya spännande höjder. /Peter
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.