Gurksallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar

Gurksallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar och rödbetscrème
Green Cuisine
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fräsch gurksallad med grönsaksbiffar och rödbetscrème

En fräsch gurksallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar. Härligt fräscha citrussmaker som passar jättebra tillsammans med dessa lättpanerade biffar. Pricken över i:et blir den krämiga och enkla rödbetscrèmen.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Dela gurkan och hyvla den med en mandolin eller osthyvel.

  2. Blanda gurkan, zucchinin och grapefrukten och pressa lime över. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skär zucchinin i centimeter små bitar.

  4. Skala och skär grapefrukten i centimeter små bitar.

  5. Dags att göra rödbetscrèmen. Ta förkokta rödbetor och mixa med en stavmixer tillsammans med smetana, salt, peppar och spiskummin. Smaka av.

  6. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  7. Lägg gurksalladen på tallrikar, toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffarna och lägg en klick rödbetscrème vid sidan om.

Dricks!

  • Servera gärna ett gott surdegsbröd till!

Ingredienser

Ingredienslista

1,5 
förpackning
 
1 
st
 
gurka
1 
st
 
zucchini
1 
st
 
grapefrukt
1 
st
 
lime
1 
msk
 
vitvinsvinäger
1 
msk
 
rapsolja
salt och peppar 
Rödbetscrème: 
1,5 
st
 
rödbeta
 
medelstor
2 
msk
 
smetana
1 
tsk
 
spiskummin
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält