20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
Dela gurkan och hyvla den med en mandolin eller osthyvel.
Blanda gurkan, zucchinin och grapefrukten och pressa lime över. Smaka av med salt och peppar.
Skär zucchinin i centimeter små bitar.
Skala och skär grapefrukten i centimeter små bitar.
Dags att göra rödbetscrèmen. Ta förkokta rödbetor och mixa med en stavmixer tillsammans med smetana, salt, peppar och spiskummin. Smaka av.
Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg gurksalladen på tallrikar, toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffarna och lägg en klick rödbetscrème vid sidan om.
Dricks!
Servera gärna ett gott surdegsbröd till!
Ingredienser
Ingredienslista
1,5
förpackning
1
st
gurka
1
st
zucchini
1
st
grapefrukt
1
st
lime
1
msk
vitvinsvinäger
1
msk
rapsolja
salt och peppar
Rödbetscrème:
1,5
st
rödbeta
medelstor
2
msk
smetana
1
tsk
spiskummin
salt och peppar