Gurksallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1,5 
förpackning
 
1 
st
 
gurka
1 
st
 
zucchini
1 
st
 
grapefrukt
1 
st
 
lime
1 
msk
 
vitvinsvinäger
1 
msk
 
rapsolja
salt och peppar 
Rödbetscrème: 
1,5 
st
 
rödbeta
 
medelstor
2 
msk
 
smetana
1 
tsk
 
spiskummin
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Dela gurkan och hyvla den med en mandolin eller osthyvel.

  2. Blanda gurkan, zucchinin och grapefrukten och pressa lime över. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skär zucchinin i centimeter små bitar.

  4. Skala och skär grapefrukten i centimeter små bitar.

  5. Dags att göra rödbetscrèmen. Ta förkokta rödbetor och mixa med en stavmixer tillsammans med smetana, salt, peppar och spiskummin. Smaka av.

  6. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  7. Lägg gurksalladen på tallrikar, toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffarna och lägg en klick rödbetscrème vid sidan om.

Findus tipsar!

Servera gärna ett gott surdegsbröd till!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
298
18
3
29
5