Ingredienser
1
st
gurka
1
st
zucchini
1
st
grapefrukt
1
st
lime
1
msk
vitvinsvinäger
1
msk
rapsolja
salt och peppar
Rödbetscrème:
1,5
st
rödbeta
medelstor
2
msk
smetana
1
tsk
spiskummin
salt och peppar
Förberedelser
Dela gurkan och hyvla den med en mandolin eller osthyvel.
Blanda gurkan, zucchinin och grapefrukten och pressa lime över. Smaka av med salt och peppar.
Skär zucchinin i centimeter små bitar.
Skala och skär grapefrukten i centimeter små bitar.
Dags att göra rödbetscrèmen. Ta förkokta rödbetor och mixa med en stavmixer tillsammans med smetana, salt, peppar och spiskummin. Smaka av.
Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg gurksalladen på tallrikar, toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffarna och lägg en klick rödbetscrème vid sidan om.
Findus tipsar!
Servera gärna ett gott surdegsbröd till!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
298
18
3
29
5