Spenatpinnar med ris, sojabönor och citronyoghurt

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatpinnar med ris, sojabönor och citronyoghurt

Krispiga Spenatpinnar med syrlig citronyoghurt

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
3 
dl 
matvete
3 
dl 
ris
0,5 
st 
gurka
2 
dl 
förpackningsomslag sojabönor
2 
msk 
pumpakärnor
1 
msk 
vinäger
1 
msk 
rapsolja
salt och peppar 
Citronyoghurt: 
2,5 
dl 
turkisk yoghurt
 naturell
1 
st 
citron
 zest
färsk mynta 
 hackad
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienser till citronyoghurten och ställ åt sidan för att vila.

  2. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  3. Koka riset och matvetet enligt anvisning på förpackningarna.

  4. Tillaga sojabönorna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Skala gurkan och skär den i små bitar.

  6. Blanda riset, matvetet och grönsakerna lätt. Smaksätt med olja, vinäger samt salt och peppar.

  7. Servera Spenatpinnar på riset och addera en klick citronyoghurt.

Findus tipsar!

Servera gärna ett gott bröd till!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
670
20
31
88
15