Dela
Dela detta recept

Stekt torskfilé på grön bädd med mixad örtsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Grön torskfilé

Stekt torskfilé går att variera i oändligheten. Och man tröttnar aldrig. Denna är lika aptitretande för ögat som för gommen.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Skär kålen i fina strimlor och romanescokålen till fina buketter.

  2. Stek torsken gyllenbrun på meddelhög värme.

  3. Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.

  4. Stek upp all kål och lägg upp på tallrikarna med torskfilén över och nappera trevligt såsen.

Findus tipsar!

Servera gärna med vildrisblandning eller en härlig bulgursallad

Dela
Dela detta recept