Krämig spenatsoppa med ägg och gräslök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Stuvad spenat
2 
dl
 
vatten
2 
st
 
vitlöksklyftor
1 
st
 
gul lök
5 
dl
 
matlagningsgrädde
salt och peppar 
hackad gräslök 
2 
st
 
grönsaksbuljongtärning
riven muskot 

Förberedelser

  1. Tina spenaten.

  2. Koka äggen i ca 5 minuter.

  3. Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt den tinade spenaten, grädde, vatten, buljong och kryddor. Låt koka ihop i 5 minuter.

  4. För en slätare soppa, mixa med en stavmixer.

  5. Servera soppan med ägghalvor och hackad gräslök.

Findus tipsar!

Ont om tid? Tina den hackade spenaten genom att tillaga den i mikron enligt anvisningar på förpackningen.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Nyttig spenatsoppa
    Supergott och lättlagat
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Inte gott
    Tråkig soppa
  • Enkel och väldigt smakrik
    Går att laga på ett kick, få ingredienser och goda smaker. Kanske lite fet, men då kan man ju minska volymen grädde.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
467
39
13
15
2