Ingredienser
2
dl
vatten
2
st
vitlöksklyftor
1
st
gul lök
5
dl
matlagningsgrädde
salt och peppar
hackad gräslök
2
st
grönsaksbuljongtärning
riven muskot
Förberedelser
Tina spenaten.
Koka äggen i ca 5 minuter.
Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt den tinade spenaten, grädde, vatten, buljong och kryddor. Låt koka ihop i 5 minuter.
För en slätare soppa, mixa med en stavmixer.
Servera soppan med ägghalvor och hackad gräslök.
Findus tipsar!
Ont om tid? Tina den hackade spenaten genom att tillaga den i mikron enligt anvisningar på förpackningen.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Nyttig spenatsoppaSupergott och lättlagatJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Inte gottTråkig soppa
-
Enkel och väldigt smakrikGår att laga på ett kick, få ingredienser och goda smaker. Kanske lite fet, men då kan man ju minska volymen grädde.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
467
39
13
15
2