Gratinerad sparris med getost

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

200 
g
 
sparris
2 
msk
 
olivolja
200 
g
 
getost
1 
dl
 
pistagenötter, hackade
2 
tsk
 
honung
25 
g
 
chili
15 
g
 
persilja
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 225°C varmluftseffekt.

  2. Lägg sparrisen på en plåt med bakplåtspapper. Vänd runt i olivolja, salt och peppar.

  3. Fördela getosten över sparrisen och toppa med pistagenötterna.

  4. Blanda honung med chili och persilja. Ringla över getosten.

  5. Gratinera i ca 8–10 minuter tills getosten fått färg. Servera genast.
     

Findus tipsar!

Servera gärna med ett nybakat bröd.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
353
29
15
9
1