Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
skivor ljust rostat bröd
1 
förpackning 
2 
st 
vitlöksklyftor
1 
dl 
grädde
4 
äggulor
Salt, svartpeppar från kvarn
30 
g 
parmesanost
olivolja

Förberedelser

  1. Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in.

  2. Tillsätt grädde och låt det hela koka simmigt och krämigt. Dra spenaten åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar.

  3. Lägg upp spenaten på toasten och toppa med en rå äggula och riven parmesan.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • läcker och lätt
    Jag letade efter en enkel och behaglig måltid och det har använts nu många gånger!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
378
23
13
28
3