Smördeg med ost och picklad rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Smördeg med ost och picklad rödlök

Smördegssnittar med ost, babyspenat och picklad rödlök

Smördegssnittar gjorda i våffeljärnet! Krispiga smördegssnittar fyllda med ost, babyspenat och picklad rödlök. Perfekta till fördrinken, brunchen eller minglet!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
smördeg förpacking
2 
st 
rödlök
3 
dl 
vatten
2 
dl 
socker
1 
dl 
ättika
65 
g 
babyspenat
2 
dl 
riven ost

Förberedelser

  1. Koka upp vatten och rör i socker samt ättika. Skär löken på en mandolin och rör ner i lagen och låt dra.

  2. Lägg ett ark smördeg ovanpå och tryck till kanterna så att inte fyllningen kommer ut.

  3. Kavla ut och skär till smördegen så att den passar i ett våffeljärn.

  4. Lägg på ost, babyspenat och picklad lök.

  5. Lägg i våffeljärnet och grädda tills smördegen är gyllenbrun.

Findus tipsar!

Byt ut fyllningen till nutella, minimarshmallows och jordgubbar för en söt variant!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
337
24