Dela
Dela denna produkt

Fiskgratäng Dill

{F159AE70-F849-4D76-9029-E74FFD96596B}
Fiskgratang Dill

Köp produkten här

Fiskgratäng Dill - en riktig klassiker som lanserades redan 1960. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en läcker sås med dill. Gott och klassiskt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Tillaga så här

I HUSHÅLLSUGN 225°C Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 50-55 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.



Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Aluminium och kartong.


Ingredienser

Mos: Potatis, mjölkpulver, rapsolja, äggula, smör, salt och svartpeppar. Fisk: Renskurna filéer av alaska pollock* 27 % (Theragra chalcogramma). Sås: skummjölk, rapsolja, stärkelse (bl a vete), dill, salt, skummjölkspulver, citronjuicekoncentrat och vitpeppar. *Fiskad i Norra Stilla havet.



Annat

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

energi 455 kJ / 109 kcal
fett 4,5 g
varav mättat fett 0,9 g
kolhydrat 10 g
varav sockerarter 2,1 g
protein 6,7 g
salt 0,86 g
fiber 0,6 g