Dela

Fiskgratäng Dill

{F159AE70-F849-4D76-9029-E74FFD96596B}
Fiskgratang Dill

Fiskgratäng Dill - en riktig klassiker som lanserades redan 1960. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en läcker sås med dill. Gott och klassiskt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Tillaga så här



Ingredienser

MOS: Potatis, mjölkpulver, rapsolja, äggula, smör, salt och svartpeppar.
FISK: Renskurna filéer av Alaska pollock* 27 % (Theragra chalcogramma).
SÅS: Skummjölk, rapsolja, stärkelse (bl a vete), dill, salt, skummjölkspulver, citronjuicekoncentrat och vitpeppar. *Fiskad i Norra Stilla havet.

Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.



Annat

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

Energi 450kJ/110kcal
Fett 4.5 g
varav mättat fett 0.9 g
Kolhydrat 10 g
varav sockerarter 2 g
Fiber 0.6 g
Protein 6.5 g
Salt 0.9 g