Dela
Dela denna produkt

Fiskgratäng Dill

{FEE3EFD3-574E-4B32-811E-9826A21F962E}

Fiskgratäng Dill - en riktig klassiker som lanserades redan 1960. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en läcker smakrik dillsås och fylligt potatismos. Gott och klassiskt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar. Fisk och skaldjur i våra produkter uppfyller MSC:s internationella standard. Om du föredrar din fiskgratäng med räkor, citron eller i fransk stil kan du kika på våra andra produkter!

Tillaga så här

I HUSHÅLLSUGN 225°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 50-55 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.

I VARMLUFTSUGN 200°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 35-40 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.



Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

MOS 43 %: Potatis, mjölkpulver, solrosolja, äggula, smör, salt och svartpeppar. FISK 27 %: Renskurna filéer av alaska pollock* (Theragra chalcogramma). SÅS 30 %: skummjölk, solrosolja, stärkelse (bl a vete), dill, salt, skummjölkspulver, citronjuicekoncentrat och vitpeppar. *Fiskad i Norra Stilla havet.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Annat

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

energi 455 kJ / 109 kcal
fett 4,5 g
varav mättat fett 1 g
kolhydrat 10 g
varav sockerarter 2,1 g
protein 6,7 g
salt 0,86 g
fiber 0,6 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
[Review.StatsTitle]
Skriv en recension
Personlig infomation
 
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Fy.........
    Det var bara dyr potatismos. Väldigt dyr potatismos, må jag säga.
  • Torr fisk
    Nä, det var sista gången jag åt denna rätt. Moset var helt ok, men fisken, vad det nu är för sort, var torr, hård och smaklös.
    Både ICAs och Willys "egna" gratäng föredrar jag framför denna. Två stjärnor för moset och dillsåsen, resten får en överstryken, tyvärr..
  • Observera Mosen och barren
    Mosen var bränd, och barr på fisken?
    Kan ni tänka er att göra en mos och barrfri gratäng, tack!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Observera gluten
    Bjuden på något gott.
    Kan ni tänka er att göra gratängerna glutenfria?
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.