Avokado- och ärtkräm med varmrökt lax

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Avokado- och ärtkräm med varmrökt lax
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
st
 
avokado
15 
g
 
Findus Våra finaste Persilja förpackning
2 
msk
 
olivolja till ärtkrämen + 1 msk till salladen
0,5 
st
 
citron, pressad saft och rivet skal
1 
st
 
mango, hackad
70 
g
 
salladsblad (t.ex.maché eller ruccola)
2 
tsk
 
vitvinsvinäger
250 
g
 
varmrökt lax
50 
g
 
mandel, hackad och rostad
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Mixa hälften av ärterna med avokado, persilja, olivolja, citronsaft och skal till en slät kräm. Tillsätt salt och peppar.

  2. Blanda resterande ärter, mango, salladsblad, olivolja, vitvinsvinäger och salt.

  3. Lägg ärtkrämen på tallrikar. Toppa med mangosalladen, varmrökt lax och hackad mandel.

Findus tipsar!

Servera gärna med ett nybakat bröd.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
395
25
18
22
6