Fröbakade fiskfiléer linfrö med rostad klyftpotatis 

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

0,5 
kilogram
 
potatis
70 
g
 
mashésallad
120 
g
 
förpackningsomslag spänstiga vaxbönor
3 
g
 
curry
4 
msk
 
mango chutney
3 
dl
 
smetana
3 
g
 
vitpeppar

Förberedelser

  1. Lägg potatisklyftorna på en ugnsplåt och ringla över lite olja. Tillaga i ugnen i ca 30 minuter tills potatisen fått en fin krispig yta.
  2. Dela potatisen i klyftor och krydda med salt och peppar.
  3. Addera Haricotsverts och vaxbönor på ugnsplåten med potatisklyftor de sista  6-8 minuter.
  4. Under tiden potatisklyftorna tillagas i ugn blanda samman smetana, mangochutney och curry. Smaka av med salt och peppar.
  5. Tillaga Fröbakde fiskfiléer linfrö enligt anvisningar på förpackning.
  6. Låt såsen stå och dra sig ett tag, rör om ett par gånger före servering.
  7. Redo för servering, smaklig måltid!

Findus tipsar!

Gör rätten glutenfri: Byt ut Fröbakade fiskfiléer till Glutenfri panerad fisk

Gör rätten laktosfri: Smetana blir laktosfri i processen när den skapas, men var alltid noga med att läsa innehållsförteckningen för att vara på den säkra sidan. 

Gör rätten mjölkproteinfri: Byt ut Smetana mot soja/havre fraiche.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
664
37
24
55
7