Dela
Dela detta recept

Fisk Tonkatsu

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

En japanskinspirerad maträtt på fiskfilé.

Vår alldeles egna variant på Tonkatsu. Vi bjuder den med Fullkornspanerade fiskfiléer och serverar den på en grön bädd med dippsås.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Strimla sockerärterna. Förbered riset och alla grönsakerna.
     

  3. Blanda såsen och ställ åt sidan tills du ska servera den.

     

  4. Skiva fiskfiléerna och lägg upp riset, salladen, sockerärterna, sojabönorna och avsluta med fiskfiléerna på toppen av härligheten. Häll över såsen.

Findus tipsar!

Servera såsen i små skålar till var och en för att dippa filébitarna i.

 

Dela
Dela detta recept