Dela
Dela detta recept

Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Frasig filé på salladsbädd

Här är en glutenfri sallad med panerad fiskfilé. Ljuvligt god, klimatsmart och perfekt att ta med i lunchlådan.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.

  3. Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.

  4. Servera salladen med fisk och fetaostkräm.

Findus tipsar!

Servera med ett gott bröd.

Dela
Dela detta recept