Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Frasig filé på salladsbädd

Här är en glutenfri sallad med panerad fiskfilé. Ljuvligt god, klimatsmart och perfekt att ta med i lunchlådan.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

380 
g 
bönmix
320 
g 
färsk spenat
1 
st 
granatäpple
2 
msk 
olivolja
1 
msk 
vitvinsvinäger
salt och peppar
80 
g 
fetaost
1,2 
dl 
creme fraiche
1 
msk 
färsk basilika

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.

  3. Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.

  4. Servera salladen med fisk och fetaostkräm.

Findus tipsar!

Servera med ett gott bröd.

Taggar