Dela
Dela detta recept

Frasig fiskburgare med picklad rödkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Fish & Crisp-burgare med kesodressing

Variera dina burgare med en frasig fiskburgare ibland. Det här är ett enkelt recept men med det lilla extra!

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 480 g Fish & Crisp gourmetfiléer
  • 200 g hamburgerbröd
  • 60 g salladsblad
  • 1 st bifftomat
  • Picklad rödkål och gurka:
  • 0,5 st gurka
  • 150 g rödkål
  • 2 msk vit vinäger
  • 0,5 msk socker
  • Dressing:
  • 150 g keso
  • 0,5 dl Crème fraîche
  • 15 g pepparrot
  • 2 dill
  • Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.

  2. Skölj salladsblad och tomat. Skiva tomaten.

  3. Strimla gurka och rödkål fint. Blanda vinäger, socker och salt. Vänd ner gurkan och rödkålen i lagen. Låt stå i ca 10 minuter.

  4. Blanda keso, crème fraîche och pepparrot, mixa sedan lite lätt. Blanda ner hackade örter och smaka av med salt och peppar.

  5. När fisken är klar i ugnen tar du ut den och delar dem på mitten.

  6. Stek hamburgarbröd lätt och montera burgaren i den ordning du önskr med frasig paneradfisk, sallad, tomat, dressing, picklad rödkål och gurka.

Taggar

Lunch
Dela
Dela detta recept