Gratinerad sparris med getost

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Gratinerad sparris med getost

Gratinerad grön sparris

Våra Finaste sparris i smakkombination med getost, chili och honung.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
msk 
olivolja
200 
g 
getost
1 
dl 
pistagenötter, hackade
2 
tsk 
honung
15 
g 
Findus Våra finaste Persilja förpackning
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 225°C varmluftseffekt.

  2. Lägg sparrisen på en plåt med bakplåtspapper. Vänd runt i olivolja, salt och peppar.

  3. Fördela getosten över sparrisen och toppa med pistagenötterna.

  4. Blanda honung med chili och persilja. Ringla över getosten.

  5. Gratinera i ca 8–10 minuter tills getosten fått färg. Servera genast.
     

Findus tipsar!

Servera gärna med ett nybakat bröd.