Dela
Dela detta recept

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad
Antal portioner
4

En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat! Prova ett nytt grönt recept idag! Italiensk, krämig ricottabiff med smak av basilika passar utmärkt till denna lins & skogschampinjonsallad. En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat!

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2

4
Antal portioner

Ingredienser

  • 12 st Italienska Ricottabiffar
    Italienska Ricottabiffar
  • 300 gr beluga linser
  • 300 gr röda linser
  • 75 gr coctailtomater
  • 75 gr soltorkade tomater
  • 150 gr skogschampinjoner
  • 150 gr mixsallad
  • Dressing:
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl vinäger
  • 2 gr timjan
  • örtsalt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Tina de solmogna tomaterna
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen
  3. Stek svampen
  4. Dela och skölj sallad och blanda med linser, solmogna tomater, skogschampinjoner och delad cocktailtomat
  5. Blanda dressingen och slå över
  6. Tillaga ricottabiffen enligt anvisning på förpackningen och servera till lins & skogschampinjonsalladen.
Dela
Dela detta recept