Dela

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad
Antal portioner
4

Ingredienser

  • 12 st Italienska Ricottabiffar
    Italienska Ricottabiffar
  • 300 gr beluga linser
  • 300 gr röda linser
  • 75 gr coctailtomater
  • 75 gr soltorkade tomater
  • 150 gr skogschampinjoner
  • 150 gr mixsallad
  • Dressing:
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl vinäger
  • 2 gr timjan
  • örtsalt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Tina de solmogna tomaterna
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen
  3. Stek svampen
  4. Dela och skölj sallad och blanda med linser, solmogna tomater, skogschampinjoner och delad cocktailtomat
  5. Blanda dressingen och slå över
  6. Tillaga ricottabiffen enligt anvisning på förpackningen och servera till lins & skogschampinjonsalladen.