Dela
Dela detta recept

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat! Prova ett nytt grönt recept idag! Italiensk, krämig ricottabiff med smak av basilika passar utmärkt till denna lins & skogschampinjonsallad. En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 12 st Italienska Ricottabiffar
  • 300 g beluga linser
  • 300 g röda linser
  • 75 g coctailtomater
  • 75 g soltorkade tomater
  • 150 g skogschampinjoner
  • 150 g mixsallad
  • Dressing:
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl vinäger
  • 2 g timjan
  • örtsalt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Tina de soltorkade tomaterna
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen
  3. Stek svampen
  4. Dela och skölj sallad och blanda med linser, soltorkade tomater, skogschampinjoner och delad cocktailtomat
  5. Blanda dressingen och slå över
  6. Tillaga ricottabiffen enligt anvisning på förpackningen och servera till lins & skogschampinjonsalladen.
Dela
Dela detta recept