Dela
Dela detta recept

Sprödbakad torsk med ärthummus i hjärtsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Panerad fisk på buffén

En perfekt förrätt eller som plock på buffén. Omtyckt av både små och stora.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mixa ärter med skalad vitlök, kesella, mynta, pressad lime och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv och lägg i kallt vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet och blanda med olivolja och hackad dill.

  4. Lägg fisken i sköljda salladsblad, lägg på ärthummus och toppa med rädisorna.

Findus tipsar!

Byt ut fredagstacosen mot panerad fisk i salladsblad. Servera med grönsaksfavoriterna och olika typer av röror.

Dela
Dela detta recept