Ingredienser
4
st
rädisor
0,5
msk
olivolja
1
tsk
dill
8
st
hjärtsalladsblad/små salladsblad
- Ärthummus:
0,5
st
vitlöksklyfta
1
tsk
hackad chili
50
g
kesella
1
msk
färsk mynta
0,5
st
lime
1
msk
olivolja
Salt och peppar
Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Mixa ärter med skalad vitlök, kesella, mynta, pressad lime och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv och lägg i kallt vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet och blanda med olivolja och hackad dill.
Lägg fisken i sköljda salladsblad, lägg på ärthummus och toppa med rädisorna.
Findus tipsar!
Byt ut fredagstacosen mot panerad fisk i salladsblad. Servera med grönsaksfavoriterna och olika typer av röror.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
219
11
20
10
2