Grillad sparris med parmesan

Grillad sparris med parmesan
5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
2
Serveringar

Grilla sparris på gillen och toppa med hyvlad parmesanost

Grillad sparris med parmesan är en favorit för många! Enkelt att göra men så gott. Perfekt att servera som tillbehör till grillad lax, torsk eller kyckling.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Grilla sparris ca 5 minuter på grillen eller i en varm räfflad panna
  2. Lägg upp på ett fat, hyvla över parmesan och ringla över olivolja
  3. Salta och peppra

Dricks!

  • Receptet räcker till 2 normalstora portioner men väljer du att servera dem som mindre smakportioner räcker receptet till ca 4 personer.

Ingredienser

200 
g
 
sparris
parmesan
olivolja
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Gotlands godaste primör på grillen!
    Enkelt och gott med flingsalt på toppen. Fungerade bra att kombinera med en bit lax på grillen.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.