Sparris med parmesan & pinjenötter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Sparris med parmesan & pinjenötter

Festligt tillbehör till buffébordet eller grillrätten

Sparris är ett tillbehör som passar till de flesta grillrätter. Om du dessutom grillar dem med olivolja och strör över parmesanost och pinjenötter innan servering blir det en succé.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

400 
g 
sparris
100 
g 
parmesanost
1 
st 
citron
3 
msk 
pinjenötter
6 
msk 
olivolja
salt och peppar

Förberedelser

  1. Pensla sparrisen med 2 msk olivolja och lägg sedan på grillen (grillpanna går också bra).

  2. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna.

  3. Plocka av sparrisen från grillen och häll över citronsaft från en citron och resterande olivolja. Toppa sparrisen genom att strö över riven eller flagad parmesanost och lite pinjenötter.

Findus tipsar!

Går även att servera som en förrätt.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!