Ingredienser
Aioli:
1-2
vitlöksklyftor
Salt och peppar
Kryddblandning:
1
tsk
chiliflakes
1
tsk
paprikapulver
100
g
riven parmesan
Förberedelser
- Lägg (de frusna) majskolvarna på grillen och låt dem få en fin grillyta direkt över värmekällan.
- När majsen har fått tillräckligt med grillyta placerar du dem på sidan av grillen och håll dem varma till serveringen.
- Hacka eller pressa vitlöken och lägg i en liten skål.
- Riv parmesanost eller öppna förpackningen med färdigriven parmesan och häll upp på en tallrik.
- I skålen tillsätter du Findus äkta majonnäs, salt & peppar efter smak och rör runt.
- Blanda chiliflakes och paprikapulver med den rivna parmesanosten med en sked.
- Ta av majskolvarna från grillen och lägg upp dem på ett fat.
- Pensla majskolvarna med aiolin och rulla sedan i kryddblandningen.
- Servera gärna på en pinne eller ställ fram de på bordet.
Findus tipsar!
Elotes kan med fördel toppas med koriander och lite pressad lime. Har du inte parmesanost hemma går det lika bra att toppa de mexikanska majskolvarna med pecorino eller fetaost.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!