Traditionell långkål på snabbt sätt

Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Traditionell långkål på snabbt sätt
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1-2 
dl
 
Smetana
Salt och nymalen svartpeppar efter smak

Förberedelser

  1. Koka grönkålen i en gryta under omrörning tills all vätska försvunnit. 
  2. Tillsätt Smetana till lagom konsistens.
  3. Smaksätt med salt och nymalen peppar. 

Findus tipsar!

Riv gärna lite citronskal över kålen vid servering.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
197
17
5
5
3