
Tillaga så här
UGN (175°C), 12-13 min
Tillaga i ugnen i 12-13 minuter eller tills fisken har en innertemperatur på 48ºC i mitten av filén.
STEKPANNA ELLER PÅ GRILL, 8-10 min
Stek tinade filéer i lite olja på medelstark värme i stekpanna eller på grill placerat på aluminiumfolie i 4-5 minuter på vardera sida.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Renskurna filéer av LAX* (Salmo Salar). *Odlad på Färöarna. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
ASC-certifierad laxfilé av högsta kvalitét! Att laxfilén är ASC-certifierad innebär att fisken har odlats på ett ansvarsfullt sätt. Lax är en proteinrik fisk som dessutom är rik på omega 3. Findus skinnfria laxfilé är enkel att både tillaga och variera i matlagningen. Stek, grilla eller tillaga i ugn! En god fisk som passar alla i familjen.
Nyckelhål
ASC Certified
Näringsvärde per 100g
energi (kJ) | 838 kJ |
energi (kcal) | 200 kcal |
fett | 13 g |
varav mättat fett | 2.1 g |
kolhydrat | 0 g |
varav sockerarter | 0 g |
fiber | 0 g |
protein | 21 g |
salt | 0.13 g |
-
Bästa laxen i frysdiskenKvalitetsmässigt och smakmässigt den bästa laxen i frysdisken.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Fina bitarJämna och fina bitar, trevligt när man serverar dem till gäster. Gjorde med en citronsås och hasselbackspotatis - väldigt gott!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.