
Tillaga så här
UGN
Värm ugnen till 200ºC. Placera formen med den djupfrysta fisken på en bakplåt i mitten av ugnen. Tillaga i ca 40-45 minuter (varmluftsugn ca 35-40 minuter), tills den får fin gyllenbrun färg.
MIKRO (750 W)
Placera formen med den djupfrysta fisken på en tallrik. Tillaga i ca 12-14 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* 52 % (Theragra chalcogramma). Broccolisås 45 %: Broccoli, MJÖLK, vatten, lök, stärkelse (ris, majs), FÄRSKOST, rapsolja, citronjuice från koncentrat, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt, kryddor [bl a chili]), salt, YOGHURT, SENAPSFRÖ, kryddor (bl a muskot). Topping 2,6 %: Skorpsmulor (VETEMJÖL, jäst, druvsocker, salt), EDAMEROST, rapsolja, persilja, salt. I produkten ingår 16 % broccoli och 1 % EDAMEROST. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Fisk
Mjölk
Senap
Innehåll
Ibland kan det vara lite klurigt att tillaga naturell fisk. Låt denna ugnsbakade fiskfilé hjälpa dig! Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås är gjord på fiskfilé av Alaska Pollock som är toppad med en fyllig sås gjord på broccoli, edamerost och senapsfrö. En rätt som är rik på protein och omega-3 samt har ett lågt innehåll av mättat fett. Som all fisk från Findus är den fiskad med omsorg om vår natur och självklart MSC-märkt. Tillaga fisken i ugnen så får du tid över till att förbereda favorittillbehören. Smaklig måltid! https://www.findus.se/var-mat/fisk/ovrig-vit-fisk/10-alaska-pollock-file
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per 100g
energi | 376 kJ / 89 kcal |
fett | 2.9 g |
varav mättat fett | 0.7 g |
kolhydrat | 4.5 g |
varav sockerarter | 1.2 g |
protein | 11 g |
salt | 0.85 g |
fiber | 0.6 g |