Sommargrönsaker

Findus Klassiska sommargrönsaker förpackning
Findus Klassiska Sommargrönsaker innehåller färgsprakande grönsaker och en utsökt mix av ärter, bönor, blomkål och morötter. Sommargrönsakerna är fyllda med vitaminer som gör det smidigare för dig att äta godare och hälsosammare måltider. Sommargrönsakerna odlas alltid med största respekt för miljön, och håller en hög standard och smak. Genom att skörda och frysa ned grönsakerna när de är som bäst behåller grönsakerna sitt höga näringsvärde, och du kan uppleva känslan av nyskördade grönsaker året om – inte bara på sommaren. Att äta frysta grönsaker har många fördelar. Förutom att det gör det lättare att äta hälsosammare i vardagen, är det dessutom klimatsmart. Grönsakerna innehåller inga konserveringsmedel och hjälper dig att slänga mindre mat då du kan tillaga precis så mycket som behövs.

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (ca 1 liter till ½ påse) och lägg i grönsakerna. Ta av kastrullen från plattan och låt stå i ca 3 minuter. Rör om efter halva tiden. Häll av vattnet och servera!
MIKRO Lägg ½ påse av grönsakerna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Värm på hög effekt (750 W) i 6 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Morötter (orange, gul) 37 %, ärter 30 %, bönor 18 %, blomkål 15 %. Grönsakerna är förvällda.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 189 kJ
energi (kcal) 45 kcal
fett 0.6 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 5.7 g
varav sockerarter 4.4 g
fiber 3.9 g
protein 2.3 g
salt 0.03 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Har alltid hemma
    Så bra blandning av grönsaker, har vuxit upp med dessa och finns fortfarande alltid hemma. Super att ha i grytor eller bara som tillbehör till maten
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Trist med blomkol
    Det är trist att ni har blomkol i denna blandning. Annars hade den varit jättebra. Saknar även den perfekta blandningen som var amerikansk grönsaksblandning. Ta tillbaka den i sortimentet! Har inte kunnat köpa frysta grönsaker sen ni tog bort den.