Dela
Dela detta recept

Frasig torsk med potatispuré och smörstekta ärter

Frasig torsk
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Klassiskt goda smaker
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 1 förpackning
  • 6-8 st potatisar
  • 2 msk smör
  • 1 dl crème fraiche
  • 1-2 msk riven pepparrot
  • 250 gr Svenska ärter
    Svenska arter
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 1 msk smör
  • salt och peppar

Förberedelser

  1. Koka potatisarna i saltat vatten tills de är mjuka
  2. Häll av vattnet och mosa potatisen
  3. Tillsätt smör och crème fraiche
  4. Vispa ihop till ett mos och tillsätt pepparrot. Smaka av med salt och peppar
  5. Smält smör i en gryta och fräs den hackade löken
  6. Lägg i ärterna och låt dem bli varma
  7. Smaka av med salt och peppar.
Dela
Dela detta recept