Ingredienser
4
st
brioche hamburgerbröd
2
st
tomater
1
st
silverlök
Syrad kål:
250
g
spetskål
0,5
st
rödlök
1
msk
ättika
12 %
1
tsk
strösocker
salt och peppar
Ärtguacamole:
1
dl
smetana
1
tsk
citronjuice
chili efter smak
salt och peppar
Förberedelser
Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackingen.
Skär spetskålen och rödlöken tunt och blanda med ättika, socker, salt och peppar. Rör om ett par gånger och ställ åt sidan.
Mixa tinade ärter lätt med stavmixer och blanda med smetana. Smaka av med citronjuice, chili, salt och peppar.
Grilla briochebröden lite lätt så att de får en fin gyllenbrun färg.
Montera ihop burgaren så som du vill ha den.
Findus tipsar!
Servera våra glutenfria rotfruktsstrips till burgaren!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
468
20
10
57
8