Burgare på Quinoa- och sötpotatisbiffar med ärtguacamole

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Burgare på Quinoa- och sötpotatisbiffar med ärtguacamole
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1,5 
förpackning 
Förpackning Findus Green Cuisine Quinoa- och sötpotatisbiffar
4 
st 
brioche hamburgerbröd
2 
st 
tomater
1 
st 
silverlök
Syrad kål: 
250 
g 
spetskål
0,5 
st 
rödlök
1 
msk 
ättika
 12 %
1 
tsk 
strösocker
salt och peppar 
Ärtguacamole: 
1 
dl 
smetana
1 
tsk 
citronjuice
chili efter smak 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackingen.

  2. Skär spetskålen och rödlöken tunt och blanda med ättika, socker, salt och peppar. Rör om ett par gånger och ställ åt sidan.

  3. Mixa tinade ärter lätt med stavmixer och blanda med smetana. Smaka av med citronjuice, chili, salt och peppar.

  4. Grilla briochebröden lite lätt så att de får en fin gyllenbrun färg.

  5. Montera ihop burgaren så som du vill ha den.

Findus tipsar!

Servera våra glutenfria rotfruktsstrips till burgaren!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Saftiga sötpotatisburkare
    Burgare på Quinoa-och sötpotatis med en härlig fräschör av syrad spetskål. Snabba och enkla att tillaga och extra smarrigt med en guacamole på ärter.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
468
20
10
57
8