Burgare på Quinoa- och sötpotatisbiffar med ärtguacamole

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1,5 
förpackning
 
4 
st
 
brioche hamburgerbröd
2 
st
 
tomater
1 
st
 
silverlök
Syrad kål: 
250 
g
 
spetskål
0,5 
st
 
rödlök
1 
msk
 
ättika
 
12 %
1 
tsk
 
strösocker
salt och peppar 
Ärtguacamole: 
1 
dl
 
smetana
1 
tsk
 
citronjuice
chili efter smak 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackingen.

  2. Skär spetskålen och rödlöken tunt och blanda med ättika, socker, salt och peppar. Rör om ett par gånger och ställ åt sidan.

  3. Mixa tillagade ärter lätt med stavmixer och blanda med smetana. Smaka av med citronjuice, chili, salt och peppar.

  4. Grilla briochebröden lite lätt så att de får en fin gyllenbrun färg.

  5. Montera ihop burgaren så som du vill ha den.

Findus tipsar!

Servera våra glutenfria rotfruktsstrips till burgaren!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Bra mat!
    Jättegoda
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Saftiga sötpotatisburkare
    Burgare på Quinoa-och sötpotatis med en härlig fräschör av syrad spetskål. Snabba och enkla att tillaga och extra smarrigt med en guacamole på ärter.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
468
20
10
57
8