Dela
Dela detta recept

Grillat torskspett av gourmetbitar rullade i squash

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Sommarfestlig gourmetfisk

Torskspett smaksatt av koriander som serveras med het majsröra på bulgur och linssallad.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tina torskbitarna lätt. Pensla med oljan och salta och peppra.

  2. Salta den skivade squashen lätt och lägg på ett fat i ca 10 min.

  3. Pressa squashskivorna lite lätt och strö över koriander och dill. Rulla därefter in torskbitarna i squashen och sätt dem på spetten.

  4. Grilla spetten tills du har en centrumtemperatur på ca 52°c.

Majsröra:

  1. Mixa majs, kikärter, chilin och vitlöken till en grov röra. Blanda in smetanan och smaksätt med salt, peppar och den rökta paprikan.

Bulgursallad:

  1. Hacka rödlöken och blanda med alla ingredienser och smaka av med salt och peppar, olivolja och äppelcidervinäger. Låt stå 10 min innan servering.

Dela
Dela detta recept