Fiskgratäng Citron & Dill

Fiskgratäng Citron & Dill
Förpackning Findus Citron & Dill
Fiskgratäng Citron & Dill. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en sås med dill och citron. Gott och klassiskt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Tillaga så här

I VARMLUFTSUGN 200°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 35-40 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.
I HUSHÅLLSUGN 225°C Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 50-55 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnenFörvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

MOS 50 %: Kokt Potatis, MJÖLKPULVER, solrosolja, ÄGGULA, SMÖR, salt och svartpeppar. FISK 27 %: Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). SÅS 23 %: SKUMMJÖLK, vatten, lök, stärkelse (VETE och majs), solrosolja, citronjuice 1,5 %, VISPGRÄDDE, dill 0,5 %, salt, citronskal 0,3 %, farinsocker, fiskbuljong (FISKPULVER, salt, majsstärkelse, lökpulver, solrosolja, lagerblad, svartpeppar), vitpeppar och gurkmeja. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar. *Fiskad i nordvästra Stilla havet.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

Ägg

Fisk

MjölkInnehåll

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 445 kJ / 106 kcal
fett 4.4 g
varav mättat fett 1.2 g
kolhydrat 10 g
varav sockerarter 1.7 g
protein 6.3 g
salt 0.9 g
fiber 0.7 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Försvunnit hos min Maxibutik i Örebro
    Av Birgitta Henriksson
    Har i många år regelbundet köpt denna fiskgratäng. Dill favorit. Hade alltid ett par gratänger i frysen. Den på bilden ser större ut än den jag köpte. Vi mumsade i oss en förpackning var min man och jag. Nu är min man död och genom corona handlade min dotter och fisken glömde jag bort. Sedan en tid har jag klarat mina inköp och i förra veckan såg jag igenom alla frysar men kunde inte hitta fiskgratängen. Pratade med två anställda men de kände inte igen den produkten jag sökte. Ytterembalaget bedömer jag var 20/15. Kanske något mindre. Vore sååå tacksam om jag fick besked om denna produkt finns kvar i sortimentet. Tacksam dam 83 år.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.