Ugnsbakad torskrygg med kål och ärtsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
1-2 
st
 
vitlöksklyfta
2 
dl
 
Finstrimlad spetskål
1/2 
dl
 
persilja
2 
msk
 
Olja/smör
Salt och peppar
Sås:
2 
dl
 
grädde
1/2-1 
msk
 
hackad chili
1/2 
Buljongtärning

Förberedelser

  1. Tina fisken.
  2. Värm ugnen till 180°C.
  3. Koka upp ingredienserna till såsen och mixa med en mixer till sås.
  4. Krydda torskfiléerna med salt & peppar samt pensla med lite olja. Lägg dem på ett ugnfast fat.
  5. Rosta grönsakerna utom ärterna i 5-7 min. Salta & peppra efter smak och tillsätt ärterna sist.
  6. Sätt också in torsken i ugnen ca 5-7 min.
  7. Lägg upp torsken på grönsaksblandningen och fördela såsen över rätten.

Findus tipsar!

Servera gärna med ett gott bröd.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
633
30
35
52
7