Ärtiga ägghalvor

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ärtiga ägghalvor

Gör en smarrig buffé fylld med godsaker. Buffé är ett perfekt sätt att bjuda på många olika små godbitar. Ägg är ett måste på det traditionella buffébordet. Dessa ärtiga ägghalvor är helt perfekta till påskbuffén men kan såklart bjudas på vid alla möjliga tillfälle.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text


Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
tsk 
crème fraiche
4 
st 
ägg
Salt och peppar
Färsk chili

Förberedelser

  1. Koka äggen.

  2. Skala och gröp ur äggulan ur äggen.
  3. Mixa gröna ärtor med äggula och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg blandningen i en spritspåse och spritsa i ägghalvan och garnera med en bit färsk chili.

Findus tipsar!

Tycker du inte om chili eller vill variera dekorationen på dina ägghalvor, kan du givetvis byta ut chilin mot din favorittopping och lägga på äggen istället.