Pease Bullar med potatis och grönkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pease Bullar med potatis och grönkål

Pease Bullar med delikatess potatis, brysselkål och grönkål.

Pease Bullar är en numera en självklarhet på de vegetariska julbordet! Gott, enkelt och något du alltid kan ha hemma i frysen så du slipper ägna timmar åt att rulla köttbullar. Servera gärna med delikatess potatis och rostad brysselkål och grönkål.
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
msk 
rapsolja
100[Edit text here] 
g 
Findus Hackad grönkål förpackning
200 
g 
förpackningsomslag brysselkål
400 
g 
potatis
1 
krm 
malen kryddpeppar
1 
krm 
malen kryddnejlika
1 
dl 
smetana
2 
krm 
torkad salvia
0,5[Edit text here] 
tsk 
tabasco
1 
paket 
Saffran
Färska örter 
salt och peppar

Förberedelser

  1. Hacka potatis i bitar och krydda med saffran, salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 25 min på 180 grader.
  2. Rör ut salvia i smetana och tillsätt tabasco. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek upp Pease Bullar enligt anvisningar på förpackning. Krydda med kryddpeppar och kryddnejlika, salt och vitpeppar.
  4. Rosta brysselkål och grönkål med lite olja. Salta efter smak.
  5. Dekorera gärna med färska örter och salvia. Servera med ett gott fullkornsbröd.

Findus tipsar!

Tabasco tillför en härlig hetta i maten, anpassa mängd efter smak och tycke.