Ingredienser
Rödbetsdressing:
1
dl
riven rödbeta (kokt)
1
msk
citronjuice
1
tsk
chilisås av lagrad typ, tabasco för tydlig hetta
5
g
salt
1
g
peppar
Burgare:
4
st
briochebröd
4
msk
dressing
40
g
romansallad, strimlad
4
msk
coleslaw
80
g
cocktailtomater, klyftade
20
g
vårlök, skivad
Förberedelser
Blanda ingredienserna till rödbetsdressingen och fördela den på brödet.
Stek pulled Pease från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning.
Bygg burgaren med samtliga ingredienser och toppa med coleslaw och skivad vårlök.
Findus tipsar!
Vill du göra din egen coleslaw? Blanda 1 dl finstrimlad morot, 1 dl finstrimlad vitkål och 2 msk Findus Äkta majonnäs. Salta och peppra efter smak.