Sliders med Pease bullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Sliders med Pease bullar

Sliders med Pease bullar, coleslaw toppat med chilimajonnäs

En riktig festivalfavorit! Sliders med Pease Bullar gjorde succé på Way Out West. Varför inte testa att bjuda på sliders hemma? Det är både enkelt och klimatsmart!
 
Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st 
burger bröd sliders
1 
msk 
smör
50 
g 
ruccola
50 
g 
morot
50 
g 
vitkål
50 
g 
rödkål
0,5 
tsk 
vitvinsvinäger
1 
msk 
 sesamolja
1 
tsk 
Chilisås med smak av tomat
salt och peppar

Förberedelser

  1. Stek Pease bullar enligt anvisningar på förpackning

  2. Rosta burger bröd lite lätt i en torr stekpanna. Om du har brioche bröd, smöra lite på snittytorna och rosta tills de blir gyllenbruna för absolut bästa resultat och smak.

  3. Montera sliders och fäst med en tandpetare för att hålla alla ingredienser på plats.

Coleslaw:

  1. Strimla morötter och kål till fina strimlor.

  2. Blanda morötter, vitkål och rödkål tillsammans med Majonnäs, sesamolja och vitvinsvinäger.

  3. Salta och peppra efter smak.

Chilimajonnäs:

  1. Blanda Findus Äkta Majonnäs med chilisås med smak av tomat.

  2. Salta och peppra efter smak.

    Findus tipsar!

    Önskas rätten vara vegansk? Byt ut Findus Äkta majonnäs mot ett vegansk alternativ.